Fertőd-Eszterháza, Esterházy kastély komolyzenei koncertjei 2007. N47.6211262. E16.8691726.

A 2007-es évben is szeretettel várja a Műemlékek Állami Gondnoksága Eszterházán a komolyzene kedvelőit. Tekintse meg programjainkat.

Hozzászólás

  1. szerint:

    Biztosan megyünk! Idén nem lehet interneten jegyet rendelni? Tavaly nagyon megkönnyítette a dolgunkat ez a jegyvásárlási lehetőség.

    A program igen kitűnő.

  2. szerint:

    Már lehet foglalni. Én olyan koncerttel is találkoztam, amire már nincs jegy.

  3. doransky szerint:

    Vélhetően a sikeres tavalyi évadnak köszönhetően nagyon sok csoport foglalás futott be a turista irodáktól már eddig is a koncertekre. Célszerű ezért a hely biztosítása érdekében minél előbb megrendelni a jegyeket.
    Az internetes jegyrendelő oldal a jövő héttől lesz elérhető. Addig a kastély telefonszámán (06 99 537 6409, vagy akár e-mail-jén (informacio@mag.hu)lehet a jegyeket befoglalni. Kellemes időtöltést kívánunk!

  4. szerint:

    Dugtatok is el valamit, vagy ez a kapu koordinátája? Bármelyik is nekem tetszik!

  5. szerint:

    Tegnap este hallottam a MÜPÁban az új orgonát. Azt beszélik, hogy ezt a Gondnokság csináltatta. Történnek még csodák itthon is. Gyönyörű hangja volt. Nem hiszem, hogy van ma hozzá fogható az országban.

  6. szerint:

    szerencse, hogy legalább ez az egy hely bírja a nemzetközi összehasonlítást. Kitűnő koncertek, kitűnő vendéglátás, egyre szépülő helyszín.

Megjegyzés